Benny Benassi @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 06-03-2011

Benny Benassi salutira nabitemu klubu

Benny Benassi salutira nabitemu klubu

Včeraj je v ljubljanski InBox prišel italijanski mega DJ – Benny Benassi. Bennyja najbrž poznate po že malce zastarelem globalnem ultra hitu Satisfaction.

Vendar pa Beni še zdaleč ni le Satisfaction saj namreč spada med bolj aktivne ter uspešne producente. Zadnja uspešnica je npr. sodelovanje z Gary GoCinema, katere remix (by Skrillex) je čez noč postal stalnica praktično vseh klubov po svetu.

Klub je bil še malo pred polnočjo praktično prazen in, ker je bil ravno pust, sem se bal ponovitve pustne sobote izpred dveh let s Sharamom, ko nas je bilo v Vertigu le dobrih 100. Vendar pa se je zgodilo ravno obratno – malo po 1. uri zjutraj se je klub skoraj povsem napolnil in pripravil odlično dobrodošlico italijanskemu DJ-ju.

Glavni maškari sta bili brez dvoma črni in rdeči Deadmau5, ki sta navdušila celo Bennyja, ki je na Twitter zapisal tole: “Tonight I saw 2 dressed as @Deadmau5. Male and female. Nobody dresses ever as Benny Benassi at Carnival. I’m very jealous”.

Za več pa le klik na galerijo ter video.

EMA 2011

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 28-02-2011

Zmagovalka Maja Keuc

Zmagovalka Maja Keuc

Včeraj je v prvem ter drugem studiu RTV Slovenija potekal izbor za evrovizijsko popevko – EMA 2011. Upam si trditi, da prvi kvalitetni izbor v zgodovini Slovenije – malo zaradi samega formata oddaje in nje voditelja, predvsem pa zaradi glasbe.

Za razliko od vseh let doslej je namreč 10 izvajalcev izbrala posebna komisija in so bili zato na njej prisotni tudi tisi, ki se tam ne bi nikoli pojavili. Posledica tega je bila, da prvič do sedaj favorita nismo izbirali na podlagi izločanja slabih komadov in na koncu ostali z najmanj slabim, ampak smo dejansko imeli na izbiro več zares dobrih komadov, med katerimi smo si lahko izbrali favorita.

Po ogledu generalke (prvi del galerije), bi po mojem okusu in mnenju nastopajoče razvrstil nekako takole (od najboljšega navzdol): Sylvain & Mike Vale ft. Hannah Mancini, Maja Keuc, Omar Naber, Nina Pušlar, April, Feliks Langus, TabuLeeloojamais, Rock Partyzani in Time To Time.

Razočaran sem bil edino nad Tabu in Leeloojamais, ki sta drugače obe odlični skupini, katerih velik fan sem, ampak ta dva komada pa sta bila na žalost pod njihovim nivojem.

Če k dobri glasbi odličnih glasbenikov prištejemo še vrhunske Maestro in multitalentiranega Klemna Slakonjo, ki se je izkazal tako s humorjem, kot tudi s petjem, dobimo to, kar sem povedal že na začetku – najboljšo EMO v zgodovini Slovenije.

Še galerija.

 

Beatz & Freakz @ Gospodarsko razstavišče

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 24-10-2010

Umek pred množico

Umek pred razigrano množico

Včeraj se je po dolgem času na Gospodarskem razstavišču spet odvijal velik party z zelo zvenečimi imeni – tako tujimi, kot tudi domačimi. Vse se je dogajalo na dveh plesiščih – house ter techno.

Na prvem sta ogrevala Sylvain in Mike Vale, nato pa je že nastopilo prvo veliko ime – D. Ramirez. Za njim je prišel še en velikan house glasbe – Eric Prydz, zaključila pa sta Jaka in Shark.

Na drugem, malenkost večjem ter precej bolj polnem plesišču, pa smo lahko najprej uživali v glasbenem izboru izpod rok dueta Bizzy & Veztax, nato pa je šlo vse le še navzgor. Najprej Kevin Saunderson, nato pa še domača kralja trdih ritmov Umek in Valentino Kanzyani.

Kljub mogoče malenkost manjšemu obisku, kot sem pričakoval ob tako velikem line-upu, je bilo včeraj na “gospodarcu” nepopisno dobro. Prav vsi DJ-ji so dali vse od sebe in dvigali divjo množico visoko visoko v zrak.

Še galerija in video.

Eric Prydz @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 06-12-2009

InBox je bil napolnjen do zadnjega kotička

InBox je bil napolnjen do zadnjega kotička

Včeraj se je v ljubljanski diskoteki InBox spet vse treslo. V goste je namreč v okviru Get2Gether večerov prišel sam Eric Prydz.

Eric je že bil v naših koncih dobri dve leti nazaj. Takrat me je v Ambasadi Gavioli precej razočaral, klub je bil na pol prazen, ampak to je bil to moj prvi obisk AG, zaradi česar mi je bilo vse skupaj noro.

Tokrat me je presenetil sam obisk – klub je bil namreč že pred prvo uro zjutraj povsem napolnjen in se pozibaval v odličnih ritmih DJ Sylvaina.

Okrog pol dveh pa je prišel Pryda, ki je vrtel zelo podobno glasbo, kot pred dvema tednoma Pete Tong. Očitno sem padel iz loopa, saj mi takšna glasba sploh ne potegne.

Kljub nevšečnim zvočnim vibracijam, pa je bil včerajšnji party odličen. Edina pripomba, ki jo imam je prepozno odprtje drugega plesišča, saj je bilo zaradi velikega obiska na prvem precej vroče in nagužvano.

Galerija.

The Shapeshifters @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 18-10-2009

Zabavo so še dodatno popestrili plesalci in plesalke

Zabavo so še dodatno popestrili plesalci in plesalke

Ljubljanski klub InBox je včeraj praznoval prvo obletnico svojega obstoja. Dogodku primerno so v goste povabili britanski duo The Shapeshifters.

Poleg njiju so včerajšnji večer popestrili še ambiental performances, Sylvain z Laro, Pookie, kaykay, Mark Ceilinger, Rusty ter ClemenB.

Sam se dobro spominjam tiste otvoritvene zabave z Mondialovim pre & after red love partyjem v še ne popolnoma dokončanem klubu. Bilo je naravnost odlično in absolutno noro, tako kot tudi velika večina partyjev in koncertov, ki so sledili.

V letu dni se je v InBoxu zvrstil res precej raznovrsten program, z več kot 100 dogodki, med drugimi: dvodnevna petnajstletnica Umeka, predstavitev Zlatkotovega albuma, prišli so Bodyrox, Dave Clarke, Richie Hawtin, David Morales, Steve AngeloThe RasmusFunkagenda, ter ekipa PachaKanzyani je vrtel 8 ur, gostili so after dneva elektronike, ter še in še.

Po tako razburljivem letu z veseljem gledam naprej ter komaj čakam, da izvem, kaj imajo za nas pripravljeno v prihodnosti.

Galerija.