Otvoritev Impro lige in ostale malenkosti

Filed Under (Fotografija, Impro liga, Ostalo, Šport) by MR Foto on 30-10-2007

Tagged Under :

Spet sem malo zapustil blogersko dejavnost zaradi toliko drugega dela. No, nima veze, zdaj sem tu in sledi kratka obnova napete in razburljive nedelje.

Že navsezgodaj zjutraj sem se odpravil na Kališče. Razlog za ta navsezgodaj je moja neumnost, ker sem pozabil prestaviti uro na zimski čas. Zaradi tega sem se namesto ob 8-ih, pred Mercatorjem znašel že ob 7-ih.

Za vse, ki vam spomin ne sega tako daleč, naj povem, da je v nedeljo zjutraj močno deževalo. Pot je bila že itak namočena in blatna, potem pa me je še celo pot navzgor zalival dež. Da, ko sem prišel v kočo, nisem imel niti delčka katerekoli cunjice suhe, mi najbrž ni treba poudarjati. Še dobro, da sta starša oskrbnika koče to zimo in imam gor rezervne cunje. V galeriji so tudi 4 slikice posnete s telefonom, ki pokažejo, da se je splačalo v takem vremenu garati gor.

To nedeljo se je tudi začela Zimska liga na Kališču. Gre za tekmovanje, kjer se vsako nedeljo ob 8:30 zbere poljubno število tekmovalcev in tekmuje za vrstni red prihoda na Kališče. Tekmovanje poteka od 28. oktobra 2007 do 30. marca 2008, gre pa bolj za druženje, kot za resno tekmovanje, tako, da vabljeni vsi.

Zvečer pa sem se odpravil proti Gali Hali, ker naj bi slikal za skupino Overflow. Ker je bil koncert razprodan, jim kot predskupini niso pustili imeti guest liste, zaradi česar sem ostal brez vsega pred nabito polno Galo Halo, zato sem se odpravil proti KUDu, kjer je potekala otvoritev Impro lige.

Seveda sem zamudil kar precejšen del predstave, a vseeno lahko povem, da je bila Improteka izvrstna. Juš Milčinski in Igor Bračič, sta povezovala celotno zadevo, vsak z ene strani. Vse skupaj je potekalo nekako tako; najprej se je odvrtel del filma brez zaključka, nato sta Juš in Igor pobrala predloge publike in zaključek filmske scene je bil zimproviziran. Nato je bil spet na vrsti film, pa improvizacija,… Če bi imeli še boljšo kamero in dobro platno, bi pa to morala postati stalnica predstav.

Na koncu še enkrat link do kratke galerije in povabilo na prvo tekmo rednega dela Impro lige med Veseličko in Voknvofnej.

Comments:

One Response to “Otvoritev Impro lige in ostale malenkosti”