naio ssaion zaključili Ortofest

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 02-05-2007

Tagged Under : ,

naio ssaion, ena bolj uspešnih slovenskih skupin v tujini, je na včerajšnji delavski praznik zaključila Ortofest. Kljub zelo ugodni karti (5€) proti ostalim bandom, ki so nastopili na Ortofestu, Orto ni bil razprodan, zaradi česar ni bilo tistega pravega vzdušja kot na ostalih koncertih Ortofesta.

Skupina naio ssaion mi je všeč že odkar sem jo prvič videl, na Pozdravu Poletju 2005. Všeč so mi bili tudi na vseh nadaljnjih koncertih, še več, komaj sem čakal, da jih vidim, kjerkoli so pač bili. Enako je bilo tudi tokrat, vendar pa tokrat na koncu koncerta nisem bil preveč zadovoljen.

Prvič zaradi tega, ker po odhodu z odra sploh niso prišli nazaj, drugič zaradi kratkega repertoarja (koncert je trajal samo 1 uro), tretjič zaradi bledih reakcij publike (na prste ene roke bi lahko prešteli tiste, ki so dejansko sodelovali, kot se na koncertu spodobi, ostali so koncert gledali kot TV) in četrtič, ker niso zaigrali Vivaldijeve 4 letne čase (4 Seasons).

Drugače je bil koncert spodoben, odigrali in odskakali so odlično, vendar bi vseeno lahko naredili koncert vsaj malo daljši in zaključili Ortofest v velikem slogu, kakor bi si le-ta zaslužil. Še galerija.

Comments:

One Response to “naio ssaion zaključili Ortofest”