Steve Angello @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 26-09-2009

http://g.mr.si/steve_angello_inbox/

Angello nad publiko v InBoxom

Vsi, ki vsaj malo spremljajo elektronsko glasbo, dobro poznajo ime Steve Angello. Le kako bi lahko preslišali hite, kot so Show Me Love, Tell Me Why, Leave the World Behind, Gypsy, Be,…, ter še morje drugih, ki jih je naredil sam ali pa s svojo Swedish House Mafia.

Osebno me je navdušil že prvič, ko sem ga videl – na lanskem Woodshocku, totalni raztur pa je naredil skupaj z Ingrossom na letošnjem festivaliu Exit. Tudi tokrat pa ni bilo prav nič drugače.

Čeprav je klub v začetku zgledal bolj prazen, kot ne, sta tam zbrano množico vseeno dobro ogrela Rusty in Jaka in jo dobro pripravila na prihod Grškega Šveda. Ko je le-ta prišel, je bil namreč klub precej poln in pripravljen na nepozabno noč.

Zame je bila še toliko bolj nepozabna, saj sem imel zanj pripravljene tri A3 slike Exita. Dve mi je podpisal (in bosta kmalu viseli na steni), eno pa sem mu podaril v spomin na izreden žur, ki sta ga tam izvedla z Ingrossom.

Torej, v InBoxu je bil res odličen žur, za katerega vam je lahko zelo žal, če ste ga zamudili. Da pa vam vsaj malo približam energijo, ki nas je polnila včeraj, pa si oglejte film in pa galerijo.

Comments:

2 Responses to “Steve Angello @ InBox”