Luža 005 na Krvavcu 2010

Filed Under (Fotografija, Šport) by MR Foto on 03-04-2010

Tagged Under : , , ,

Luža 005

Na Luži 005 so bile prisotne tudi maske

Pred parimi urami je bilo na Krvavcu zelo pestro – odvijala se je namreč Luža 005. Za kaj gre? Vsako leto zadnjih 5 let (od tu 005) na Krvavcu pred Plažo naredijo bazen v snegu, kamor potem smučarji in boarderji skačejo oz. poskušajo presmučati celo lužo.

Zaradi zelo slabega oglaševanja vsako leto za Lužo izvem dan ali dva po tem, ko se zgodi, letos pa sem izvedel malce po tem, ko se je začela odvijati. Zato sem se podvizal in hitro odpravil na Krvavec. K sreči je event trajal dolgo, zato nisem nič kaj bistvenega zamudil.

Gre za brezplačen dogodek, katerega stroške v celoti krijejo prostovoljci in sponzorji, kar se je dalo videti po raznobarvnih transparentih na vsakem koraku. Kjub temu pa organizatorji niso pokazali nobenega razumevanja in jim očitno ni do brezplačne promocije njih in njihovih sponzorjev, saj mi niso želeli odobriti vstopa v bližino luže k akreditiranim fotografom.

Kljub vsemu sem se uspel prešvercati tja, da sem lahko sploh naredil kakšno sliko. Na začetku je bilo ljudi sicer ogromno, saj je bilo toplo in brez oblačka, a kaj kmalu se je začelo hladiti in temniti, prizorišče pa se je začelo prazniti.

Videli smo ogromno različnih trikov, nekaj sem eksperimentiral tudi sam. Da pa ne bo ostalo samo pri besedah, je tu ogromna galerija.

Comments:

8 Responses to “Luža 005 na Krvavcu 2010”