WordPress 2.7

Filed Under (Računalništvo) by MR Foto on 14-12-2008

WordPress logo

WordPress logo

Danes sem večino dneva posvetil WordPress-u. Pred nekaj dnevi je namreč izšla nova verzija 2.7, poimenovana Coltrane. Najprej sem nadgradil ta blog in bil takoj navdušen. Vse deluje tako, kot je treba, nobenih komplikacij, popolnoma prenovljen admin (tokrat zelo smiselno), skratka back-end je postal res lep, pameten in totalno prilagodljiv.

Po odličnih izkušnjah tukaj sem se lotil še vseh ostalih, ki sem jih naredil in jih vzdržujem: zsfb.org, kalisce.com, zigaintihar.com in usistem.com. Slednjega najprej nisem mislil nadgraditi, ker mora biti v slovenščini, potem pa sem bil izredno presenečen, saj je Domen Savič že pripravil slovenski paket za 2.7. Nato sem se lotil še postaviti povsem novo inštalacijo za moj naslednji projekt trans-slo.si. Tudi tu je šlo povsem gladko in brez težav.

Skratka WP 2.7 je to, kar bi morala biti že 2.5 in 2.6. Učinkovit, hiter, pregleden, avtomatiziran, prilagodljiv, lep, preprost,…, skratka super. Had, mislim da je čas, da se tudi ti končno lotiš nadgradnje.

Comments:

5 Responses to “WordPress 2.7”