Pleasure: The Ultimate Seduction @ Lent

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 18-04-2010

The Ultimate Seduction with The Shapeshifters

The Ultimate Seduction with The Shapeshifters

Včeraj sem se prvič odpravil na party v Maribor. Bolj natančno v festivalno dvorano Lent, kjer se je pod okriljem Tastefulevents odvijal dogodek Pleasure: The Ultimate Seduction.

Zaradi vulkanskega pepela napovedane Funkagende žal ni bilo, sta pa zato s svojim Aston Martinom DB9 iz Dovra v Angliji pridirjala The Shapeshifters. Vse skupaj je bilo zelo zanimivo, saj sta nas na Twitterju stalno obveščala o poteku potovanja. Twit (ščebet?) po koncu njunega nastopa včeraj pa celotno zgodbo še najlepše zaključi: “Thank you Slovenia worth every mile!!! We love you x“.

Na sam party sem sicer prišel, ko je vrtel Pookie, vendar se je žur zares začel šele po prihodu Shapeshiftersov. Festivalna dvorana je bila super opremljena tako z zvočnimi, kot tudi svetlobnimi efekti. Idealno bi bilo, če bi bil lučkar malo bolj ozaveščen, kako se dela lightshow na tako glasbo, ampak je kar je.

Zaradi odlične glasbe se plac sploh ni praznil, tako je bilo tudi ob odhodu glavnih zvezd in prihodu Belteka plesišče še čisto polno. Beltek je sicer začel bolj umirjeno, a vse je bila le priprava na kasnejši odlom. Preklopil je namreč na malenkost trše ritme in iz publike iztisnil še zadnje atome moči. Žal sem moral oditi kako uro pred koncem, a baje so štajerci noreli do zadnje minute.

Skratka res fenomenalen party, zaradi katerega se bom gotovo še kdaj odpravil v Maribor. Galerija in video.

Comments:

One Response to “Pleasure: The Ultimate Seduction @ Lent”