35 let Vala 202

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 17-06-2007

Tagged Under : ,

Kot, da se nisem dovolj utrudil že na štirih občinah, sem se zvečer odpravil še v Ljubljano. Ker se je maraton malce potegnil in ker prešvican ne morem iti na koncert, sem zamudil Zablujeno Generacijo, Da Phenomeno ter Guštija in Polono. Kljub temu so bile noge preveč utrujene, da bi zdržale do konca koncerta, zato sem po Leeloojamais odšel v toplo zavetje postelje, ter tako spustil še Gala in njegove Galeriste ter Big Foote.

Kaj sem pol sploh slikal, se sprašujete? Po vrstnem redu nastopanja: Šank Rock, Dan D, Mi2, Lara-B, Neisha, Aleksander Mežek in prej omenjeni Leeloojamais. Splošen vtis koncerta je odličen, motila je le pretirana varnost. Prvič ne vidim smisla v tem, da moraš prevzeti (brezplačne) vstopnice za vstop, če je stvar tako ali tako brezplačna. Drugič ne vidim smisla v ločevanju parterja od tribun, zakaj ne bi pač naredili brez vstopnic in kot en prostor? Zaradi tega je bila dvorana precej prazna, zunaj pa so popivale gruče ljudi.

Za VIP in PRESS je bilo v zaodrju odlično poskrbljeno tako s pijačo, kot jedačo, tudi fotografi smo imeli pred odrom več kot dovolj prostora.

Tokrat sem poskušal malo eksperimentirati s fotografiranjem, vendar mi ni nič kaj preveč pametnega uspelo, tako da je galerija spet bolj ali manj standardna, je pa nekaj več fotk za foot fetišiste 🙂 You’ll see what I mean. 😀

Comments:

4 Responses to “35 let Vala 202”