Fairlane

Filed Under (Ostalo) by MR Foto on 17-12-2007

Tagged Under :

photo-21.jpgTole ni blog, kjer bi običajno naleteli na takle post. Ampak danes ni običajen dan, niti ne gre za običajen teden,…pa tudi mesec ni običajen. Je veseli december, neprespanost udarja vsak dan, že nekaj časa se upiram neizbežnemu prehladu oz. angini, ampak počutim se odlično.

Razlogov za to je več, eden od njih pa so pravkar postale nove Vansice. Prejšnje so moje noge vohale zelo dolgo, ampak so se zadnje dneve skoraj vdale. Svoje je prinesla še zima s snegom, tako da je bil skrajni čas, da se odpravim po nakupih. Tisti, ki me malce bolje poznate, najbrž veste da je ena najbolj mukotrpnih stvari, ki mi jih lahko narediš to, da me pelješ v šoping. Enostavno sovražim vse okoli tega. Gužvo, nesposobne prodajalce, fluorescentne luči1, množico znanih ljudi, ki jih (ho/no)češ srečati,…the lot.

Na vsake toliko časa se vendarle odpravim tja, ker je pač treba. Tako sem se danes odpravil po čevlje in še po par drobnarij. Takoj, ko sem zagledal tele čevlje, sem rekel, to moram imeti. No matter the price, čevlji so mi bili enostavno hudi. Takoj po prihodu domov sem jih olepšal še z unikatnim stilom vezanja šnirnc in jutri bodo krščene v zelo neprijaznih okoliščinah (sol, sneg,…). iLove them already.

photo-23.jpg photo-25.jpg

Za vse tafirbčne: gre za model Vans Fairlane SPX, ki je nekakšna predelava enega bolj popularnih modelov iz 90ih. Mojo verzijo je barvno opremil Danny Wainwright, za katerega slišim prvič. Nič ne vem o njegovem skejtanju, ampak okus za barvne kombinacije pa ima.

  1. Ki mi BTW povzročajo izsušitev oči in glavobole []

Comments:

14 Responses to “Fairlane”