Bruc 07

Filed Under (Fotografija, Koncerti, Party) by MR Foto on 05-12-2007

Tagged Under : ,

Včeraj sem bil kje drugje, kot na največjem brucovanju v Sloveniji, Brucu 07. Podobno kot lani, so bili tudi letos 3-je odri, le da letos organizacija ni bila na taki ravni kot lani, kar je zelo nenavadno za Temmo-X. Na nobenem podobnem festivalu nisem še nikoli zasledil, da bi omejili število komadov, katere se lahko slika. Obsojeni smo bili na, hočeš nočeš, 3 komade vsake skupine.

Prav tako je bil nesmiseln nabor skupin po odrih. Skupine so se žanrsko teple na prvem odru (Superlizo, Intimn Frizurn, Klemen Klemen, LEELOOJAMAiS, Big Foot Mama in Zmelkoow), še bolj pa na drugem (Mosaic, McLaren, Tide, The Beet Fleet, Jan Plestenjak in Rock Partyzani).

Zaradi tako slabe razporeditve, je bil (zelo ozek) prehod stalno zafilan in nagužvan. Če k temu dodamo še prej omenjeno 3-komadno omejitev, vam je jasno, da smo fotografi tekali kot zmešani, če smo hoteli ujeti vse skupine. Sicer so tovrstni dogodki narejeni bolj za srečavanje folka, katerih nisi videl že dolgo časa, kot pa glasbi, ampak vseeno bi tu lahko malo bolj smiselno razporedili/najeli skupine.

Na elektro flooru je bilo skozi cel dogodek bolj prazno, tako da nisem imel nekega zanimanja na njem, rolali pa so Gloomy vs. Lexis, Dojaja vs. Krizs, Rojter vs. Djunior in Zergon.

Nevšečnosti na stran, včeraj je vseeno bil zelo dober dogodek, z visoko udeležbo, alkoholomanijo in odličnimi glasbenimi skupinami.

Tokratna galerija je bolj na izi, kot ponavadi, ampak vseeno upam, da boste uživali tudi tisti, ki ob sliki ne boste obujali z alkoholom spranih spominov.

UPDATE: Na Vesti so pripravili krajši video

Comments:

7 Responses to “Bruc 07”