Impro liga: A Ješ Kavo, A Veš Kao vs. Mnktnč

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 25-12-2007

Tagged Under :

Boste rekli, božič je, ta pa spet z Impro ligo teži. Jah, tkole je, takle mamo. Letos je bolj švoh vse skup, prvič v življenju sem bil na božični večer sam, zato sem ga večinoma preživel v Drugem Življenju, dober del božiča pa sem zaradi kroničnega pomanjkanja spanja prespal. Ker imam še veliko za postoriti, se raje lotim vsega po vrsti in čim prej, zato bom kar prešel na poročilo z nedeljskega improta.

Tokrat sta se med sabo pomerili ekipi A Ješ Kavo, A Veš Kao in Mnktnč (Manj kot nič). Gostujoči igralec pri AJKAVK je bil AGRFT-jevec, ki je svojo vlogo precej dobro opravil. Tekmo je povezoval Pižama, ki je za popestritev uporabil tudi kar nekaj for iz sobotnega stendApa.

Obe ekipi sta začeli odlično, v klasični disciplini 3 minute sem se obakrat toliko nasmejal, da sem komaj lovil sapo in je bilo težko izbrati, kdo je bil boljši. Nato je bila na vrsti Perspektiva, katere pa nihče ne šteka povsem, zaradi česar smo gledali dva zelo slaba nastopa in spet težko izbirali, kdo je bil slabši.

Sledila sta še izziva obeh ekip in pa delegatski izziv, ki sta ga prinesla škatlasta namestnika Jana in Luka. Gledali smo zelo zanimivo lutkovno igro, ki bi prepričala tudi marsikaterega otroka.

Na koncu so, po pričakovanjih, slavili AJKAVK z rezultatom 11:4. Seveda pa ste vabljeni v galerijo za nekaj utrinkov s tekme.

Zaradi praznikov, počitnic in podobnih stvari, bo Impro liga začasno prekinjena. To nedeljo si boste tako lahko ogledali Novoletno pravljico, naslednja tekma pa bo šele 20. januarja.

Torej, še enkrat želim vsem lep preostanek božiča in vabljeni v nedeljo!

Comments:

6 Responses to “Impro liga: A Ješ Kavo, A Veš Kao vs. Mnktnč”