Tabu 42 @ Kino Šiška

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 11-02-2010

Tina Marinšek

Navihana Tina

Včeraj je skupina Tabu v Kinu Šiška priredila veliki otvoritveni koncert turneje 42. Zame ima tak samostojen koncert Tabujev še večji pomen, saj so prav oni nekako krivi za to, da sem se sploh začel ukvarjati s koncertno fotografijo.

Za kaj gre? Daljnega 4. septembra 2004 sem namreč zadel karto za koncert Tabujev v hali Tivoli, kot otvoritveni koncert za turnejo Lun(LaGun. Takrat je bila v vlogi pevke še Nina, zdajšnja Tina pa ji je družbo delala na backvokalih.

To je bil moj prvi večji koncert, ki sem ga doživel v živo, tam pa sem se počutil tako noro, da sem se odločil, da želim stalno hoditi po koncertih. Ker sem doma z Gorenjske, se je v meni prebudil duh škrtosti in tako sem postal “koncertni fotograf”. Zelo hitro sklenjena najstniška odločitev je krepko spremenila tok mojega življenja, vendar je dobrih 5 let kasneje niti malo ne obžalujem, prej nasprotno – ne vem kako bi lahko bilo bolje.

Včerajšnji koncert sicer ni bil razprodan, vendar pa je vsem, ki vas ni bilo, lahko nepopisno žal. Definitivno je bil to en boljših koncertov v zelo dolgem času – vse od glasbe, scene, scenarija, kostumov, luči,…, vse je bilo naravnost perfektno.

Pa da ne bom preveč razlagal, si raje oglejte galerijo.

Comments:

3 Responses to “Tabu 42 @ Kino Šiška”