Druge kvalifikacije Impro lige v sezoni 07/08

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 20-10-2007

Ta post sem imel namen objaviti že v ponedeljek, vendar na strani Impro lige ni bilo poročila z zadnje predstave, od koder ponavadi povzamem dogajanje. Nato sem nanj nekolikanj pozabil, danes pa sem se spomnil, da teh fotk še nisem objavil. Ker na njihovi strani še vedno ni nič, bo tole bolj povzetek iz glave.

Tokrat smo v KUDu Franceta Prešerna gledali drugi krog kvalifikacij Impro lige za sezono 2007/08. Spet so bili na vrsti trije dvoboji, iz vsake kvalifikacijske skupine po eden.

Na prvi tekmi sta med seboj moči merili iz imprObala in novo ustanovljena skupina Pentomatik. Primorci so zasluženo zmagali s 5:4, saj so po mojem mnenju v vseh treh disciplinah pokazali več, kot njihovi nasprotniki.

Sledila je slaba ura pavze, nato pa je Igor Bračič aka. Sadež naznanil naslednji spopad med Humoroidi in Tovariš, oprostite! Zelo zanimiva tekma, ki je že ob introtih obeh skupin nakazala na nekaj nepozabnega, ob Igorjevem moderiranju pa je dosegla nepredstavljive dimenzije humorja. Na koncu je o vsem odločala zadnja disciplina, ki so jo dobili Tovariši in tako zmagali s 5:4.

Zadnja tekma je bila med Mnktnč in Drž’ga, ki so jo pričakovano dobili Mnktnč in se s tem že uvrstili v nadaljnje tekmovanje Impro lige. Tudi to tekmo je povezoval Sadež, ter vnovič dokazal, da je količina smeha celotne predstave še kako odvisna od kakovosti moderatorja.

Še enkrat se opravičujem za dolgo čakanje – fotke so tukajlele.

Comments:

7 Responses to “Druge kvalifikacije Impro lige v sezoni 07/08”