Znova fenomenalna Da Phenomena v Ortu

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 27-04-2007

Tagged Under : ,

Dagija in Matkota sem zadnjič slikal lansko leto v Radovljici na tisti zaščitniški dan – 1.december. Takrat je za njiju bobnal odlični Ivo Rimc (o katerem sem se razpisal ob Tinkari), potem pa ga je zaradi obilice obveznosti pri drugih bandih zamenjal Jure Rozman. Jureta še nisem nikoli slišal, zato me je včeraj še posebej zanimalo, kako je nadomestil Rimca. Izkazalo se je da izredno dobro, saj je Jure res pokazal, da ve kako se stvari streže na višjem nivoju.

No, Da Phenomena sta nam zopet pripravila presenečenje, saj sta na odru za dva komada gostila prav Rimca, za tri pa njegovega lilužamajskega kolega Lovra Ravbarja. Oba sta se odrezala izvrstno in zelo popestrila koncert.

Zaradi pomanjkanja lastne avtorske glasbe smo slišali kar nekaj priredb, pa tudi ponavljanje lastnih skladb (na željo publike). Publika je uživala skoraj dve uri, saj sta potegnila krepko čez polnoč – igrala sta od 22:30 do 00:20, kar je mislim da najdlje na letošnjem Ortofestu (podatki redne obiskovalke).

Skratka priča smo bili odličnem koncertu z odličnimi glasbeniki, izvrstnimi gosti, neverjetno publiko, skratka Phenomenalno. Pa še galerija.

Comments:

2 Responses to “Znova fenomenalna Da Phenomena v Ortu”