Maturantski izlet na Krf 18.7. – 25.7.2008

Filed Under (Fotografija, Party, Turistika) by MR Foto on 27-07-2008

Tagged Under : ,

Fotograf fotografira fotografa

Fotografinja fotografira fotografa

Kot sem omenil v prejšnjem postu, sem pretekli teden preživel na Krfu na maturantskem izletu z Mondialom.

Sploh ne bom razlagal, kako je bilo oh in sploh noro, saj to tako ali tako že veste iz povzetkov mojih preteklih potovanj.

Zanimivo je bilo na ladji proti Krfu, kjer smo, tako kot lani na poti proti Iosu, žurali skupaj z Jupitrovci.

Tako kot vedno, je bil prvo noč na sporedu spoznavni Red Love Party, ki je vžgal kot še nikoli – take predstavitve Mondial ekipe še nisem doživel. Maturanti so sami od sebe začeli prepevati pa pa rara, pa pa rara, pa pa ra parararararara… – Gigi D’Agostino – I ‘ll fly with you / L’amour Toujours.

Zjutraj nas je čakala pot na peščeno Glyfado, zvečer pa je bil na vrsti še en spoznavni party – Najdi.si simpatijo.

Naslednji dan pa je bila na sporedu moja najljubša plaža – Paleokastritsa, katero sem prvič obiskal dopoldne. Nato smo se odpravili proti Sidariju in kasneje na Toga party, ki se je v zgodnjih jutranjih urah prelevil v pena party.

Zgodaj zjutraj pa je bil na sporedu drugi najljubši izlet – Aqualand. Tu sem doživel tudi svoj prvi dež na Krfu. Sicer ga je bilo kmalu konec, vendar ga je bilo dovolj, da je malček zamoril vzdušje. Izbirali smo tudi miss in mistra, ter se malce razgibali v vodni aerobiki in v igricah. Vodni park smo zapustili v popoldanskih urah in se hitro pripravili za grški večer.

Po vinski noči je bil na vrsti ogled mesta Krf, ki se ga zaradi boleče glave kar precej maturantov ni udeležilo. Osebno mi ni niti malo žal, da sem šel, saj sem našel najboljšo trgovinico na svetu – The Land of Corfu. Gre za trgovinico s kozmetičnimi izdelki iz oljk in drugih naravnih sestavin. V trgovini je tako dišalo, da je sploh nismo hoteli zapustiti.

Zadnji večer je bil na vrsti grafik party, kjer smo si spet veselo pisali po majčkah razne traparije, telefonske številke, MSN naslove ali pa samo imena.

Po prežurani noči smo se ponovno odpravili na Glyfado, kjer smo preživeli večji del zadnjega dne na Krfu. Spet nam je nagajal dež, vendar se je vreme kmalu obrnilo in prav hitro je spet postalo prevroče – le voda je ostala ledeno hladna. Proti večeru smo se odpravili še na nočni ogled mesta Krf, nato pa smo odšli na ladjo proti domu.

Še celotna galerija, ki je razdrobljena po eventih.

Comments:

9 Responses to “Maturantski izlet na Krf 18.7. – 25.7.2008”