RocKIzziV

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 26-03-2008

Tagged Under :

Včeraj je na Gospodarskem Razstavišču potekal finalni koncert Rock izziva z Mi2, Dan D, Psihomodo Pop, Rock Partyzani in pa zmagovalci izziva ESF. Koncert je ob mesecu kulture organizirala Študentska Organizacija Univerze v Ljubljani – ŠOU.

Koncert je bil super zanimiv, vendar mogoče malo premalo oglaševan, čeprav se je kljub temu nabrala kar zavidljiva množica ljudi, glede na to, da se je sam dogodek odvijal le en dan pred tematsko precej podobno Mortadeljado.

Zaradi hokeja sem zamudil prve glasbenike, za katere se je kasneje izkazalo, da je en njihov član moj kolega na faksu, zato mi je bilo res žal, da jih nisem videl. Uletel sem torej direktno na Mi2, ki so, kot vedno, razturavali sceno. Čeprav imajo bolj malo hitov, pa so ti toliko bolj udarni in občinstvu dobro poznani.

Nadaljevali so Dan D, ki so z nove playliste spet prešaltali na “plastificirano”. Vseeno so svoje delo opravili več kot odlično, saj so se res vidno potrudili pri izvedbi komadov, zaradi česar si zaslužijo pohvale.

Za njimi so prišli še Psihomodo Pop, ki pa so že tako razgreto dvorano do konca zažgali. Res fenomenalna predstava fantov na odru.

V galeriji boste najbrž videli bolj kvalitetne širokokotne slike, kot ste jih vajeni normalno. Razlog pa je v moji novi pridobitvi – Canon 16-35/2.8 II. Bil je že skrajni čas, da si privoščim nekaj takega na širšem spektru. Razlika je očitna – tudi za laično oko. Prav tako je v galeriji sedaj vgrajena podpora za PicLens. Priporočam inštalacijo tega plugina, user experience je nor.

Zdaj pa hitro naprej na Mortadeljado, da kaj ne zamudim.

Comments:

5 Responses to “RocKIzziV”