Eagles of Death Metal

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 21-02-2007

Tagged Under :

Očitno zadnje čase hodim samo po zanič koncertih, ker tole včeraj mi je bilo NORO. No, pa da ne bom prehiteval, grem kar lepo od začetka. Najprej mi je dan (večer?) polepšala Manca, z oznanilom, da ima Maca (preblisk: Ma(n)ca :D). Število Macov med fotografi se je v zadnjih dveh tednih močno dvignilo.

Nato sem izvedel novico, o kateri sem se bal razmišljati, Josh-a Homme-a ne bo. Za nevedne – Josh Homme je “The Man” pri Queens of the Stone Age. V jok in na drevo. No, vsaj v mislih. Ne preveč dobre volje sem se spravil pod oder, kjer je najprej nastopila predskupina Spores z res izredno dodelanim nastopom. Tako glasbeno, kot vizualno. Kup pripomočkov v obliki lutk, lučk na prstih in podobnih zadev, je nastop zelo popestrilo. Bejba res obvlada bas. Sledila je kratka pavza, nato pa Eagles of Death Metal.

Ne glede na to, da Josh-a ni bilo, je Jesse z ostalimi člani skupine naredil naravnost čudovit šov. Glasba me je potegnila čisto noter. V besedah in obnašanju Jesse-ja je bilo videti pristno (in ne zaigrano) navdušenost nad Slovenijo, udeleženci koncerta, še posebej pa nad Slovenkami (velikokrat je namreč pohvalil le-te 😀 ). Skratka ta koncert je nedvomno eden boljših, na katerih sem bil v zadnjem času.

In pa, kot vedno, še galerija.

Comments:

5 Responses to “Eagles of Death Metal”