Tiësto @ Gospodarsko razstavišče

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 26-06-2009

We all 3 Tiësto

We all love Tiësto

Tiësto, ki naj bi prvotno na Gospodarskem razstavišču nastopal samo 24.06., je zaradi izrednega zanimanja dobil še svojo reinkarnacijo dan po tem, 25.06.2009. Lahko rečem hvala bogu, saj sem tako predvčerajšnjim lahko užival na Moralesu, včeraj pa še na Tiëstu.

O sami organizaciji ne bi izgubljal preveč besed, saj so mi, kljub akreditaciji, ki sem jo že imel okoli vratu, na vhodu hoteli zavrniti vstop. Po nekaj pregovarjanja in (na žalost) prerekanja smo le uredili zmedo, da sem lahko prišel v halo A2.

Tokrat razstavišče ni bilo razprodano, a vendar je bilo v njem še vedno dovolj ljudi, da je kaj kmalu postalo zelo vroče. Svoje je dodala še odlična glasba, saj Tiëstu kar ne zmanjka odličnih hitov, ki jih je sproduciral skozi svojih dobrih 15 let ustvarjanja.

Tijs Michiel Verwest, kot je Tiëstu ime, mi je še enkrat dokazal, da je vreden naziva najboljšega DJ-ja na svetu. Prvič sem ga videl lani v Papayi, tokrat pa je šel še korak dlje in v svojem več kot 4-urnem setu ter z vrhunskimi animacijami prikazal izjemen in nepozaben šov.

Delček izjemnega nastopa si lahko ogledate v filmčku, izseke dogajanja pa v galeriji.

Comments:

7 Responses to “Tiësto @ Gospodarsko razstavišče”