15 let Radia Hit

Filed Under (Fotografija, Koncerti, Party) by MR Foto on 02-04-2008

Včeraj je nekaj bralcev celo nasedlo moji prvoaprilski šali, ne glede na to, da je že na koncu posta pisalo, da gre za prvi april. Zvečer pa je Radio Hit prav zares praznoval 15 let, zaradi česar sem spet oblegal Bachus.

Na zabavi so bili stalno na odru Viktorji, potem pa so se jim za enega ali par komadov pridružili različni glasbeni izvajalci, med njimi: Manca Špik, Domen Kumer, Peter Januš, Werner, Helena Blagne, Alenka Godec, Nuša Derenda, Saša Lendero, Atomik Harmonik, Natalija Verboten, Andrej Šifrer in še mnogi drugi.

Na zabavi seveda ni manjkal niti ljubljanski Zoran župan Jankovič, ki je (če sklepamo po title tagu na njegovi spletni strani) še vedno samo kandidat za župana Ljubljane.

Party naj bi se odvijal tudi v kleti Bachus centra, a je klet povsem samevala, medtem ko smo v pritličju in prvem štuku umirali od gužve in nepopisne vročine. Mislim, da so se fantje v Bachusu šele okoli 23 ure spomnili, da imajo klimatsko napravo, ki se jo da vklopiti, ker se je stvar začela normalizirati šele okoli polnoči, ko se je razrezovala torta.

Čez cel večer je bilo ogromno gostinske ponudbe, ki je kar ni in ni zmanjkalo. Imeli smo ročno narezan pršut, več vrst sira in kruha, olive, melone, Jack Daniels, Costello, skratka ni da ni.

Tako imenovani oder pa je bil obupen. Luči skoraj ni bilo, zaradi česar je bilo treba fotkati po časopisarsko – fleš powah. Prav tako se je bilo skoraj nemogoče premikati pred odrom, razen, če te ni premaknila silna množica. Prireditev sta povezovala zvezdi Hita – Pečo in Špela, ki sta svoje delo, kot vedno, opravila izvrstno. Skratka vse je bilo super, vendar naslednjič naj Hit najde vsaj še enkrat večji prostor, ali pa naj povabi pol manj ljudi.

Na koncu samo še čestitka Hitu in še na naslednjih 15+ let, ter povabilo v galerijo.

Comments:

3 Responses to “15 let Radia Hit”