Teden mladih – zadnji dan

Filed Under (Fotografija, Koncerti, Ostalo) by MR Foto on 22-05-2006

Tagged Under : ,

V soboto, 20.5.2006, se je končal že 12. teden mladih. Nekaj utrinkov lahko vidite na tem blogu, vendar v živo je bilo še boljše.

Zadnji dan so popestrili razni dogodki. 3-je najbolj zanimivi so bili sprehod pod Kranjem v tunelih, ki so jih izkopali Nemci med 2. svetovno vojno, veliki Razstur party in pa zaključni koncert, na katerem so nastopili Hepa, Dej šen litru, Kontraband in Vlado Kreslin z Malimi Bogovi.

V tunelih je bilo kar malce strašljivo, saj so plesalke Mane izvajale svoj performance med našim sprehodom. Oblečene so bile v ženske iz 2. sv. vojne in niso govorile nič, le postavljale so se na pot in te spremljale po temnih tunelih. Da so tuneli res ogromni, lahko vidite v galeriji.

Razstur party je bil ponovno dobro obiskan. Videli smo precej skejterjev, tako wannabe-jev, kot semi-profesionalcev. Party je popestril spust po klancu, kjer so tekmovalci z neverjetno hitrostjo drveli proti cilju po veliki strmini. Zadnje dejanje je bilo že tradicionalno zbijanje avta, tokrat so se spravili na Lado Nivo. Niva je upravičila svoj sloves in kaj več, kot zbiti šipe ter skriviti pločevino in vrata, niso mogli narediti.

Zaključni koncert pa je bil res poseben. Ob nastopu kranjske skupine Hepa, je kazalo, da bo koncert zelo slabo obiskan. Vendar že ob prihodu Dej šen litru je bil Khiselstein poln ljudi, do konca pa se je napolnil ob prihodu Vlada Krslina. Koncert je bil odličen, skupine tudi, lahko Vam je žal, če Vas ni bilo.

Tokrat kar 3 galerije:
Ogled tunelov pod Kranjem
Razstur party
Zaključni koncert

Prosim za komentarje!

Comments:

Comments are closed.