Pozdrav poletju tudi na Jesenicah

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 01-07-2007

Tagged Under :

Več kot tri (3) mesece je minilo, odkar sem zadnjič fotkal Angee. Nekateri ste me že spraševali, kaj se je zgodilo z njimi, ali so nehali, ali smo se skregali,…, nič od tega niti slučajno ne drži. Razlog tiči povsem drugje, Angee so se zaprli v studijo, kjer snemajo svoj prvi album. Včeraj pa so me povabili na Jesenice, kjer so na Jeseniškem pozdravu poletja v živo predstavili nekaj svežega avtorskega gradiva .

Ta pozdrav poletju nima s tistim Hitovim na Kongrescu prav nobene zveze, tukaj je bilo malo pijače, pijanih najstnikov skoraj nič, pa tudi ljudi veliko manj. Vseeno je bilo vzdušje super in Angee so odlično opravili s svojim enournim nastop.

Poleg Angee so nastopile še skupine Vuu-Duu, Supernova in Kocka. Vuu-Duu znajo biti v redu, vendar so bili brez glavnega pevca, zato so bili na odru malo zgubljeni. Supernova so v glavnem preigravali tuje hite, zaradi česar se mi skupina že po defaultu zameri. Kocke pa nisem slišal, vendar so najbrž imeli enak nastop kot že n-krat poprej.

V pričakovanju akreditacije sem se z Jesenic kmalu odpravil proti WoodShocku, vendar le-te nisem dobil. Stvar je precej spominjala na Mirovo zgodbo z RHCP. Če je organizator smotan, pač nimaš kaj.

Pa še galerija iz Jesenic.

Comments:

3 Responses to “Pozdrav poletju tudi na Jesenicah”