Evrovizijska popevka EMA 2008

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 04-02-2008

Ja, vem, da sem rekel, da ne grem, vendar stvari se zadnje čase tako hitro spreminjajo, da je bilo treba skenslati impro in iti na Emo. Osebno mi taka zvrst fotografije ne paše in ne leži, saj ni hujšega kot grebsti se med še 50-imi fotografi za fotko, ki jo morajo vsi prinesti domov.

Lahko bi zgubljal besede glede zmagovalke Rebeke Dremelj, glede vseh ostalih pesmi, vendar ne bom, ker ste itak vsi gledali in veste, da je bilo zanič. Vedno so bile na Emi skladbe nižje kakovosti, tiste za širše množice, vendar letos so šli pa s kvaliteto že močno prenizko. Poden.

Zanimivo je, kako RTV (med Emo) poskrbi za nastopajoče, le-ti morajo namreč pijačo prinesti s sabo, saj jim nacionalka ne more šenkati tistih par vod ali česarkoli že. Res izpade smešno, ko nastopajoči s sabo prinesejo potovalke polne kozarcev in pijače.

Povsem drugače je bilo na afterju, kjer je bila ponudba res ogromna – veliko pijač, sadja, mesa, slaščic,… Če si lahko privoščijo tako bogat after, res ne vem, zakaj škrtarijo med prireditvijo.

Galerija je bolj boga, saj sem zaradi last-notice scene zamudil generalko, fotkanje med prireditvijo pa ni dovoljeno.

P.S.: Na Vesti so pripravili kratko poročilo, v katerem se (če gledaš zelo podrobno) vidi tudi mene, hehe.

Comments:

10 Responses to “Evrovizijska popevka EMA 2008”