6. YounGunZ Tour – Pri Rdeči Ostrigi

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 14-03-2009

6. YounGunZ Tour

6. YounGunZ Tour

Včeraj se je v klubu Pri Rdeči Ostrigi v Škofji Loki začel že 6. YounGunZ Tour, letošnji pa je prvi v sodelovanju z novim fizičnim (prej samo elektronskim) mesečnikom RSQ.

V Ostrigi so se med sabo pomerili slovenski band Kids bill, ter dve hrvaški zasedbi MBurns in The Cowmonkeys, večer pa so zaključili stari YounGunZ znanci Corkscrew, ki prihodnji mesec izdajajo svojo prvo ploščo.

Lanske YGZ turneje nisem spremljal, sem pa bil na finalu četrte, kjer sem bil zelo pozitivno presenečen nad samo glasbo.

Res, da je bil šele predizbor, toda včerajšnji bandi so me eden za drugim krepko razočarali. Prvi so bili totalno zasanjani, drugi so me z dretjem pregnali iz dvorane do šanka, tretji pa so bili povsem povprečni, ampak še najboljše od ponujuenega.

Corkscrewov nisem počakal, ker so žanrsko precej oddaljeni od tistega, kar moje uho še lahko prenese, pa prenese zelo veliko.

Na koncertu je bilo opaziti tudi ŽVPL-jevca Embria ter Ireno iz Vesti, zato, v kolikor vas zanimajo dodatna poročila z dogodka, sčekirajte še njihove strani.

Še galerija.

Comments:

Comments are closed.