X-plosion of fun 2008

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 09-03-2008

Tagged Under : , ,

Po Jure Košir Ski Challenge, je Hit letos organiziral tudi X-plozijo zabave. Tako na JKSC, kot na lanski X-ploziji, sem se pritoževal nad zmedo z akreditacijami, 34542 različnimi prepustnicami in nesposobnimi varnostniki. Tokrat pa je bilo drugače. Št. različnih prepustnic so zreducirali na 5 (še vedno preveč, ampak bolje kot prej), vsak varnostnik pa je točno vedel, katero barvo lahko spusti in katere ne.

Sam sem sicer imel le PRESS akreditacijo, s katero smo bili dovoljeni le pod odrom, vendar se moram na tem mestu zahvaliti Dagiju, ki mi je zrihtal še Artist prepustnico, da sem lahko svobodno ustvarjal še na odru.

Na prizorišče sem prispel v poznih popoldanskih urah, direktno na Omarjev nastop. Po Omarju so podelili štartne številke petnajstim najboljšim v slalomskem skupnem seštevku za današnji slalom. Čudil sem se dejstvu, da je kar nekaj ljudi prišlo gledati slednje, kar se meni osebno zdi totalna bedarija.

Nato je nastopil Slo Music Ski Team Band, katerim so pomagali razni slovenski glasbeniki: Alya, 6 Pack Čukur, Piđi,… na čelu z Matjažem Jelenom.

Za njim je prišel veliki (če sklepamo po jumbo plakatih) Magnifico. 7 članska ekipa je na odru in pod njim ustvarila pravo vzdušje koncerta. Magnifico je najprej prešpilal svojo novo plato, potem pa posegel po starih hitih in razživel publiko.

Za njim so prišli še Šank Rock, ki pa so zaključili večer na glavnem odru na najboljši možni način. Vmes se jim je pridružila še Natalija Verboten, ki si je med precej ponesrečenim rockerskim dviganjem nog strgala hlače, kar je prineslo kar nekaj zabave nam fotografom.

Večer se je sicer nadaljeval še pod šotorom z DJ-ji in Atomik Harmonik, vendar sem že tako delal na sposojeni bateriji (tukaj zahvala Matjažu Repniku), tako, da sem v šotor odšel brez fotoaparata in se malo družiti z znanci. Za konec le še povabilo v (precej obsežno) galerijo.

Comments:

14 Responses to “X-plosion of fun 2008”