Dobrodelni Leo koncert z Angee in Neisho

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 12-05-2008

Tagged Under :

Leo klub Brdo je včeraj v Festivalni dvorani na Bledu organiziral dobrodelni koncert za počitnice otrok v Levčkovem taboru v Pineti.

Kljub razmeroma nizki ceni dobrodelne vstopnice (10€), je bila dvorana daleč od tega, da bi bila polna. Vseeno je klub podaril 4.000€ zvezi društev prijateljev mladine Jesenice, ki bodo za ta denar peljali nekaj otrok na hrvaško (!) morje.

Koncert je začel Big Band Bid Bang, kateremu se je kmalu pridružila pevka Anja Baš. Za njimi so delček odra zapolnili Angee, ki so odšpilali 3 komade z novega albuma – I’m Cool, Pogled in pa Naivno.

Za njimi je na oder prišla Neisha z Dagijem in Rozmanom, ki je prav tako predstavila novo plato s komadi: Cvetni prah ljubezni, Ogenj pod nogami in pa Zaradi upanja. Moram reči, da se mi v taki minimalistični zasedbi vse skupaj sliši bolje, kot v studijski izvedbi.

Kasneje so na oder prišle še male plesalke Blejskega plesnega studia, ki so prikazale prav odraslo koreografijo. Če bi le bilo malo manj napak in več usklajenosti, vendar za tako mlade je že to, kar so prikazale, velik dosežek.

Sledile so Tačke, ki so žal odplesale le en komad, ampak tega zato toliko bolj energično.

Neisha je nato zapela še Planet za zadet, potem pa sta skupaj z Anjo zapeli Proud Mary. Glede na to, da zadeve niso niti enkrat zvadili, je izpadlo enkratno. Vmes je sicer prišlo do nesporazuma o številu kitic med Bid Bangom ter Anjo in Neisho, vendar so stvar hitro rešili in nadaljevali v silovitem tempu pesmi.

Še galerija.

Comments:

11 Responses to “Dobrodelni Leo koncert z Angee in Neisho”