Impro liga v Kamniku

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 14-01-2009

Tagged Under :

Sem pa tja pa take fore

Impro liga je novo leto začela na terenu – KUD France Prešeren je namreč v poteku prenove, zaradi česar je bilo potrebno predstave outsourcati.

Prva predstava iz tega niza se je zgodila v Domu Kulture Kamnik, med seboj pa sta se pomerili ekipi Sem pa tja pa take fore in Žahod Šever. Da pa ne bi bili Ljubljančani preveč prikrajšani, je ekipa Impro lige za vse tudi organizirala brezplačni prevoz KUD FP – DKK – KUD FP.

Že takoj po prihodu v Kamnik smo bili redni obiskovalci Impro tekem kar malo šokirani, kako fancy je vse skupaj – sedežni red, garderoba, lepo oblečeni dami, ki spuščata v dvorano, ogromna lepa dvorana, udobni stoli,…, skratka čisto drug svet, kot smo ga vajeni.

Predstava je bila tudi v Kamniku razprodana, pa čeprav gre v tukajšnjo dvorano kar 3-krat več ljudi, kot v KUD. Nekaj so k temu pripomogli plakati, ki so bili razobešeni po Kamniku, precej pa prepoznavnost Impro lige, ki zadnja leta, zahvaljujoč močni, vztrajni in požrtvovalni ekipi, močno narašča.

Tokratni moderator je bil Jure Karas, ki je postregel kar z nekaj lokalno prilagojenimi forami (Tuhinjska dolina ipd.), ki so na tamkajšnji publiki seveda vžgale na polno. Nasploh je bila tekma precej napeta, saj se do zadnje discipline praktično ni vedelo kdo bo zmagovalec, a na koncu so vseeno zmagali šolajoči se igralci s pravnikom – Sem pa tja pa take fore z minimalno prednostjo 8:7.

Še galerija.

Comments:

2 Responses to “Impro liga v Kamniku”