21. Kifl fešta z LEELOOJAMAiS

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 11-12-2008

Lilužamejem se je med parimi komadi pridružil tudi Spinz

Lilužamejem se je med nekaj komadi pridružil tudi Spinz

V Cvetličarni se je včeraj odvijala že 21. Kifl fešta v organizaciji kluba posavskih študentov (Krško, Brežice,…). Kot mi je razložila (organizatorka) Vanja, je fora Kifl fešt v tem, da obiskovalci prejmejo tudi brezplačne kiflčke in pa cviček. Vsekakor zanimiva zadeva, še posebej za Dolence.

Glavni akterji včerajšnjega večera so bili (Posavčani) LEELOOJAMAiS, pred in po njihovem nastopu pa sta za glasbo skrbela še DJ-ja Bakto in Woo-D.

Na vseh takšnih in podobnih študentskih žurih se (žal) vedno zgodi isto – ljudje se ga že zunaj napijejo skoraj do konca, nato pa gredo not, kjer nalogo dokončajo.

Takšni pogoji močno otežujejo delo glasbenikov, ki na takšne zabave pridejo dat vse od sebe. Zelo težko je namreč nastopati, če ti publika ne daje feedbacka, ampak te praktično ignorira.

Kljub temu so LLJ dali vse od sebe in tistim, ki smo tja prišli zaradi glasbe, ponudili vse, kar imajo za ponuditi. Za dodatno popestritev je poskrbel še kalifornijski raper Spinz, ki se jim je pridružil kot gost za nekaj komadov.

Za konec še galerija pri meni in na Facebooku.

Comments:

5 Responses to “21. Kifl fešta z LEELOOJAMAiS”