Impro liga: Veliki finale sezone 2007/08

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 17-06-2008

Tagged Under :

Prehodni pokal Impro lige

Kot lani, smo tudi letos prišli do konca. To nedeljo smo zaključili letošnjo Impro ligo. Zaradi oblačnega in nepredvidljivega vremena smo tekmo prestavili v notranjost KUDa, namesto v zunanjost, kjer je bila napovedana. Zaradi tega je bilo razočaranih veliko ljudi, ki so se namenili pred KUD, vendar žal ni šlo drugače.

Sodnici sta tokat zakrivali svoje ocene do razglasitve, zaradi česar nismo mogli vedeti kdo bo zmagovalec, čeprav so po ocenah publike A Ješ Kavo, A Veš Kao vodili s 6:4.

Po koncu tekme smo si ogledali še skupnega Luzerja (Psihiater), nato pa so bile na vrsti razne razglasitve. Najboljši novinec je Mš, najboljša fora je 090 (ruff mich), najboljši intro je Žemlja (Kuli Muli), posebno nagrado za najbolj skrivnosten prestop je dobil Cahunek, posebno nagrado za moderiranje je dobil Vid (THC izliv), najboljša sodnica ja Alja Cerar, najboljša improvizatorka Vanči Žorž, najboljši improvizator Brajnik,…

Nato pa je sledilo odkrivanje sodniških točk in razglasitev skupnega zmagovalca. V zelo napetem odkrivanju je bilo vse jasno šele v zadnji oceni – A Ješ Kavo, A Veš Kao so Merlene Ottey Project premagali z 8:7, kar jih naredi za skupne zmagovalce letošnje sezone. Takšno usodo sem jim na tem blogu napovedal že večkrat in očitno je moj šesti čut tokrat deloval.

Še galerija.

Comments:

One Response to “Impro liga: Veliki finale sezone 2007/08”