Veselička : Modro nebo – 1:1

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 11-06-2007

Tagged Under : ,

Ker se mi trenutno mudi na delo, bom objavil kar malce modificiran članek s strani Impro lige.

Tudi druga tekma velikega finala sezone 2006/07 je prinesla infarktno končnico in najmanjšo možno točkovno razliko med ekipama. Branilci naslova Modro nebo so uspeli ubraniti napad in prednost ene zmage ekipe Veselička in so z rezultatom 8 : 7 izenačili izid v zmagah. Novega (starega) vseslovenskega improvizacijskega prvaka bomo tako dobili na tretji tekmi finala 24. junija 2007.

Za vas so pripravili tudi vmesno sprotno reportažo, ki so jo tisti najbolj zavzeti bralci lahko spremljali tudi v živo preko naše spletne strani. Tu najdete odgovore na to, kakšni so bili izzivi, zakaj so improvizatorji ubijali, kakšno vlogo so pri vsem imeli Indijanci in kaj je na tekmi Impro lige počela Siddharta. Sicer pa kmalu obljubljajo nekoliko obširnejšo reportažo.

Omeniti je potrebno še izziv Modrega neba, kjer so morali improvizatorji promovirati svoj produkt. Tokrat Veselička enostavno ni imela konkurence, saj je Napo pač profesionalni oglaševalec butastih produktov, zaradi česar mu je bil izziv pisan na kožo. Po minuti in pol smeha, sem iz žepa vzel telefon in posnel nekaj za silo. Zvok je slab, je pa vseeno smešno 🙂

V nedeljo, 24. junija 2007, pa bo ob 19:00 še zadnja tekma in sklepno dejanje letošnje sezone. Prav lepo povabljeni, upam, da se vidimo. Tokratna galerija in pa prvi finale.

P.S.: Po novih galerijah se lahko (enako kot po starih) premikate tudi s smernimi tipkami tipkovnice. 😉

Comments:

3 Responses to “Veselička : Modro nebo – 1:1”