Amerika in Četrtkanje

Filed Under (Fotografija, Ostalo) by MR Foto on 15-12-2006

Tagged Under :

Včeraj, 14.12.06, je KŠK organiziral predavanje o poletnem delu v Ameriki in odkrivanje le-te. Najprej sem mislil iti stvar samo pofotkati, vendar me je čisto potegnilo noter. Na kratko: Govorili so o načinu dela v enem izmed tipičnih ameriških kampov, kjer se poleg Američanov zberejo mladi s celega sveta. Delo je nadvse zabavno, zelo podobno našim slovenskim kolonijam za otroke.
Po končanem delu pa sledi (ne)obvezno popotovanje po ZDA. Predstavljeni sta bili dve različni avanturi, popotovanje od Chicaga do Kalifornije in iz San Francisca do New Yorka. Taka poletna dela organizira agencija STA. Stvar je zelo zanimiva in jo bom skoraj gotovo v prihodnosti izkusil tudi na lastni koži. Nekaj slikc s predavanja. Za več info pa: izobrazevanje@ksk.si.

No, ker se je klubski fotoaparat zaradi dotrajanosti nekaj pokvaril, ter so vsi ostali KŠK-jevi fotografi s “pravo” opremo bili zasedeni, sem vskočil še na fotkanje kranjskega četrtkanja. Stvar je nekaj povsem drugega kot v LJ, kar je vendar logično, saj se tu četrtkanje izvaja že četrto leto. Tema je bila Vsi mi veliki otroci, kar pomeni, da smo nosili slinčke, ter “plesali” na otroške pesmi ala Račke, Murnčki, Martinov lulček,… Skratka smeha polna zabava. Pa še galerija.

Comments:

Comments are closed.