Nove vizitke v2

Filed Under (Fotografija, Računalništvo) by MR Foto on 02-09-2008

Tagged Under :


Uporabi drugačno slikico za vsako vizitko
S prvo rundo Moo vizitk sem bil zelo zadovoljen in sem jih tudi z veseljem delil okoli, saj so pri prejemnikih v glavnem povzročile pozitivna presenečenja. Zaradi slednjega sem jih še bolj z veseljem talal in jih kar hitro raztalal.

Zato je prišlo na vrsto novo naročilo, tokrat dvojno. V prvem paketku izbor 6-ih, ki so najbolje izpadle iz prve runde, v drugem paketu pa izbor 29-ih iz zadnjih nekaj galerij. Slednji paket je bil narejen res na hitro in bolj iz firbca ter podpore Moo ekipi. Na drugi (podatkovni) strani sem se odločil malenkostno spremeniti tekst in tisto simpatično lobanjico zamenjal s še bolj simpatičnim “Thanks!” oblačkom.

Spet je pošiljka prišla prej kot v enem tednu in spet so me presenetili. Ena škatlica je bila odeta v roza trakec, kot prvič, druga pa v modrega. Zraven so prišle še 4 dodatne vizitke; dve z nadvse prijaznim tekstom “Hey! So nice to see you again.“, ena z oglasom za nalepkice in kartice ter ena s kodo za 15% popust (2RB2CK). Pri tej firmi res vedo, kako ravnati s strankami.

Ker sedaj zaradi velikega števila različnih ne boste mogli videti vseh različnih v živo, sem slikal vse, slike, ki pa so na vizitkah, pa lahko poiščete v galeriji.

Še enkrat močno priporočam Moo izdelke, če ne za vizitke pa za kartice za božične/novoletne praznike, ki bodo prav hitro tu.

Comments:

6 Responses to “Nove vizitke v2”