Kingston s Tropikana Klubom v Playi

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 02-07-2008

Tagged Under :

Renato med animiranjem publike

V Playi je skupina Kingston predstavila že svoj osmi album – Tropikana Klub, istoimenski singel pa se že vrti po radijih in televizijah. Zadnji album, Republika Banana, je izšel že davnega leta 2003, zato je bil skrajni čas za nov studijski izdelek izpod rok Idrijskega pop-reggae kolektiva.

Kingstoni so za vse povabljene in druge tam zbrane pripravili slabourni koncert, v katerem pa so bolj igrali stare uspešnice, kot pa predstavljali nov album, kar je bilo tudi za pričakovati, saj so bend, ki vedno naredi žur in ne tvega prav veliko.

Na novem albumu najdemo tako že znane hite (Bossa Noga, Non Stop, Pusti Soncu v Srce,…), kot tudi bodoče uspešnice (Tropikana Klub, Čist En Mejhn Radio,…). Zadevo se že da kupiti po vseh bolje založenih offline in online trgovinah, sam pa jo že veselo poslušam v avtu.

Kot zanimivost lahko navedem dejstvo, da so ob 15-letnici SAZASa razglasili najbolj predvajane pesmi in prva je bila (nekako pričakovano) Luna nad obalo, na lestvici pa sta bila tudi komada Vzemi vse in Cela ulica nori, kar potrjuje, da Kingstoni res vejo, kako ustvariti komercialni radijski hit.

Še galerija z zabave.

Comments:

11 Responses to “Kingston s Tropikana Klubom v Playi”