Elvis Jackson @ Cvetličarna

Filed Under (Fotografija, Koncerti, Video) by MR Foto on 27-03-2009

Vedno energični vokalist Buda

Vedno energični vokalist Buda

V ljubljanskem klubu Cvetličarna se je včeraj zgodil nepozaben koncert skupine Elvis Jackson. Že ob prihodu sem vedel, da bo ta koncert nekaj posebnega – s stropa so namreč viseli zaščitni znaki EJ (delfinčki, ribe,…), ljudje pa so bili pripravljeni na noro žurko.

Elvisi so ta koncert pripravili predvsem zaradi predstavitve nove plošče Against the Gravity, ki je naravnost odlična in zna uspeti tudi izven naših meja. Album lahko kupite izključno zraven revije RSQ, vam pa ta nakup zelo zelo zelo priporočam.

Pesmi z nove plate se v živo slišijo še bolje, v kombinaciji s starimi komadi in neverjetno energijo, ki jo cel band oddaja, pa se je koncert definitivno zapisal med top koncerte, katerih sem se kadarkoli udeležil.

Tokrat so cvetličarji sicer postavili ograjo, vendar pa so nam večinoma onemogočili dostop za njo, kar je na takih koncertih kar problem. Stalno skakanje z odra, prerivanje, porivanje in polivanje s pijačo, ni nič kaj ugodno za fotografiranje, zato sem se kaj kmalu odpravil na balkon, kjer je bilo malo bolj kulturno.

Kako dobro je bilo v živo, ne morem pokazati, lahko pa vam ta občutek maksimalno približam s tole galerijo in pa s temle filmčkom.

Comments:

2 Responses to “Elvis Jackson @ Cvetličarna”