Woodshock 2008

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 29-06-2008

Tagged Under : , ,

Steve Angello

Včeraj se je kake 2 kilometra od mene stran odvijal en največjih open-air elektronskih dogodkov v Sloveniji – Woodshock. Vse skupaj se je začelo že ob 3-eh popoldne, vendar sem se (k sreči) malo zaklepetal na Zbiljah, zaradi česar sem v gmajno prišel šele okoli 22-e ure. Izkazalo se je, da je bilo še prekmalu, saj se je prava zabava začela šele okoli polnoči.

Večina udeležencev se je zadrževala na HARD ASS TECHNO CARDIAC ARREST aka. schranz flooru. Tam je bilo malo prehudo zame, zato sem tja odhajal samo na hitro narediti kakšno sliko sem in tja.

Sam sem se bolj zadrževal na sredinskem SHARKASTIQUE GREEN HOUSE flooru, kjer so med drugimi nastopili tudi Jaka, Shark, Ariel G, Steve Angello, Sebastien Leger in Fergie. Sploh Angello me je totalno navdušil, saj sem “preplesal” večino njegovega nastopa.

Na tretjem COCOON & BORDER COMMUNITY flooru pa so med drugim nastopili tudi Sasha Carassi & Tony Matt, Ricardo Tobar in James Holden, ki pa so skrbeli bolj za minimalne ritme elektronike.

Na splošno so občutki glede celotne prireditve izvrstni, motilo me je samo dejstvo, da kot fotograf sponzorskega portala nisem dobil PRESS ali VIP prepustnice, ampak navadno karto. Posledica tega je bila, da nisem mogel nikamor drugam, kot katerikoli drugi udeleženci zabave, ki so karto plačali. K sreči sem se lahko zmenil vsaj za vstop v srednji oder, ki je bil tudi meni osebno najbližji po všečnosti glasbe.

Sicer sem pričakoval več ljudi, ampak mislim, da je event kljub temu odlično uspel – galerija.

Comments:

7 Responses to “Woodshock 2008”