Nove vizitke

Filed Under (Fotografija, Računalništvo) by MR Foto on 15-07-2008

Tagged Under : ,

Moo vizitke

Zgoraj levo je stara vizitka z obeh strani, ostalo pa je Moo paket

Moje stare vizitke so postale rahlo zastarele – na njih je bil še vedno naslov bloga http://miharekar.blogspot.com/, ki je že kar nekaj časa preteklost, narejene so bile po takratnem izgledu bloga, slike na njih pa so mi delale sramoto, saj so to slike iz mojih prvih dveh mesecev v svetu fotografije, ko še nisem točno vedel kako in kaj se stvari streže. Zaradi vseh teh dejstev sem vizitke držal bolj zase in jih dal le v primeru, ko je bilo to nujno.

Že kar nekaj časa nazaj je zato prišla ideja o novih vizitkah – takih “fensi”, ki bi sovpadale z najnovejšim izgledom intro strani in bloga. Ko sem si v glavi nekako izrisal, kako bi stvar prišla, sem naokrog poslal prošnje po predračunih – vse od navadnih, pa do ultrafensišmensi PVC vizitk (ala bančne kartice ali osebne izkaznice). Cene za 100 komadov z obojestranskim foto printom, kot sem si ga zamislil, so se gibale med 150€ in 250€, kar je kar precej za študentski wannabe-fotografski žep.

Nato pa sem se spomnil, da sem enkrat pri Hadu videl nek zanimiv post o nekih kul vizitkah. Stvari se reče Moo in me je totalno navdušila. Stran nadvse luštna, enostavna in pregledna, izdelki pa hudi do konca in izredno poceni.

Ni trajalo prav dolgo in že sem izpolnil naročilo za 100 MiniVizitk na katerih bo 8 mojih slik za neverjetnih 13,79€. Ker hočem vizitke podajati kar se da lično, sem si za izrednih 14,99€ naročil še črn usnjen hranilnik za 25 vizitk. Z Googlom sem potem našel še kodo za 25% popust, tako da me je, skupaj s poštnino iz Velike Britanije, vse skupaj prišlo 27,12€, kar je krepko manj, kot vse ostale ponudbe v Sloveniji.

Naročil sem v petek, v ponedeljek sem dobil nadvse simpatičen mail, da je zadeva naprintana in poslana na pošto ter da pride v 5-7 delovnih dneh. Na moje veliko presenečenje pa je paket prispel že v četrtek.

In to kakšen paket – v lični beli plastični reciklažni škatlici, oviti z roza kartonastim trakom, popisanim s simpatičnim tekstom, se je nahajala 101 MiniVizitka – 100 mojih naročenih + 1 s kodo za 15% popust pri prvem naročilu za prijatelje (2RB2CK). Zraven tega je bila še ena lična MiniVizitka, ki je imela na eni strani pošiljateljev in moj naslov ter opis vsebine paketa, na drugi pa tekst “Yay! You are our new best friend.”, ter kartonasta škatla v kateri se je nahajal v mehko blago ovit hranilnik vizitk – vse skupaj pa je bilo zapakirano v lično aluminijasto vrečko.

Vizitke so ultrasimpatične, totalno hude ter definitivno izpadejo precej bolje, kot katerekoli standardne vizitke. Močno, močno priporočam tako podjetjem, kot tudi posameznikom – think small, share big.

Vsekakor bom postal redni kupec Moo izdelkov!

Comments:

14 Responses to “Nove vizitke”