Tretje kvalifikacije Impro lige v sezoni 07/08

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 23-10-2007

Tagged Under : ,

V nedeljo smo videli še zadnji krog kvalifikacij za uvrstitev v prestižno tekmovanje Impro lige. Tretja runda tekem je bila manj napeta od prejšnjih dveh, je bilo pa zato smeha še več.

V prvi tekmi sta se pomerili skupini Tovariš, oprostite! in pa Merlene Ottey Project. Tekmo je moderiral Morph, MOP pa so Štajercem pokazali vraga z rezultatom 9:0.

Za moderiranje druge in tretje tekme je poskrbel kolegialni Vid Valič, ki je spet povedal njegov vic o sinu od Jamesa Bonda, ki je očitno postal njegov razpoznavni znak. Na drugi tekmi so se pomerili Drž’ga in Banda Ferdamana. Tokrat so Štajerci vrnili udarec in zmagali z 9:0.

Na tretji tekmi pa sta se pomerili še Pentomatik in A ješ kavo, a veš kao. Slavili so, slednji, saj imajo, kot že omenjeno, ekipo narejeno za zmagovanje. Rezultat je bil sicer 8:1, tisto eno točko so Pentomatiki dobili zaradi izenačenja v prvi tekmi.

Kvalifikacije so končane, v tekmovanje so se uvrstile skupine Merlene Ottey Project, Banda Ferdamana, A ješ kavo, a veš kao in Mnktnč, oblikovane pa so tudi že skupine za nadaljnje tekmovanje in sicer: Melrose place (Modro nebo, Merlene Ottey Project in Pimprovizatorji), Santa Barbara (Veselička, Voknvofnej in Banda Ferdamana) ter Beverly Hills 90210(Kuli-Muli, A ješ kavo, a veš kao in Mnktnč).

Naslednjo nedeljo nas čaka slavnostna otvoritev nove sezone Impro lige v obliki Improteke. Gre za unikatno zmes filma in improvizacije. Kako točno bo, ne vejo niti sami avtorji, vendar bo definitivno vredno ogleda.

Za konec pa samo še link do tokratne galerije.

Comments:

One Response to “Tretje kvalifikacije Impro lige v sezoni 07/08”