Mortadeljada 07

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 06-04-2007

Tagged Under : ,

V sredo smo se basali z mortadelo. Kje drugje, kot na Mortadeljadi. Letos je potekala na Gospodarskem Razstavišču, nastopili pa so Zmelkoow, Alya, Šank Rock, Dej še’n Litro (kot presenečenje) in še Soul Fingers. Vse skupaj je bolj ali manj uspešno povezoval DJ Lovro, za zabavo in nagrade pa so poskrbeli Collegiumovci in M Servis.

Mortadela je bila 70-kilogramska, dolga približno 2m, skratka ubijalska. Bila je tudi zelo okusna in na sploh super. Enako bi lahko rekli za cel dogodek. Čeprav je bilo ljudi manj, kot sem pričakoval, je stvar uspela odlično. Ljudje so se zabavali, glasba je bila odlična, organizacija (z mojega vidika) superiorna, res brez zapletov, ob vstopu sem dobil še spremljevalko, ki mi je lepo in prijazno razložila kaj lahko in kje se lahko nahajam kot fotograf. Skratka organizatorju res vse pohvale, take organiziranosti si na drugih dogodkih lahko le želimo.

Vseeno pa me je zmotila ena zadeva, in sicer zvok. Le-ta je bil porazne kvalitete, na sredini dvorane (kjer naj bi bil najboljši zvok) je vse hreščalo, ni se ločilo kitare od vokalov,… Vendar tja sem prišel slikat in ne izživljati mojo avdiofilsko stran, zato zame to niti ni bil tak problem – mogoče edino za tistih par treznih v publiki.

Osvetlitev na odru je bila kar zadovoljiva, mogoče bi si želel malo več barv s sprednje strani, vendar se ne bom preveč pritoževal. Pa še galerija.

Comments:

3 Responses to “Mortadeljada 07”