David Morales @ InBox

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 25-06-2009

Na Moralesu je bilo peklensko vroče

Na Moralesu je bilo peklensko vroče

Včeraj zvečer se je po celi Sloveniji dogajalo toliko prireditev, kot le redkokdaj. Poleg vseh državotvorno povezanih proslav, pa se je v ljubljanski diskoteki InBox odvijal zaključek sezone z Get2Gether partyjem, glavna zvezda pa je bil nihče drug kot sam David Morales.

Dogodek, ki sta ga v največji meri podprla fashiontv in CMT, je diskoteko popolnoma napolnil, če ne celo prenapolnil. Ljudi je bilo toliko, da je bilo premikanje skrajno težko. In ne samo po obeh plesiščih, tudi v VIPu (ki je sicer zavzemal polovico največjega floora) je bila gužva nepopisna.

Kljub gužvi in hudi vročini (klub nujno potrebuje močnejšo klimo), pa je bil party naravnost izvrsten. Ne samo na glavnem odru, kjer so za ogrevanje pred Moralesom skrbeli Rusty, Jr. Gregg in Jaka, ampak tudi na manjšem odru, kjer so nas ogrevali za sobotni Woodshock, je bilo vzdušje odlično. Ena sama uživancija, kamorkoli pogledaš.

Ker se ne spomnim nobenega presežka več, s čimer bi opisal včerajšnji večer, prilagam le še linka do kratkega filmčka in pa galerije.

Comments:

4 Responses to “David Morales @ InBox”