RSQ Launch

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 23-05-2008

Tagged Under : ,

Kot sem napovedal, se je v Gali Hali včeraj zgodil RSQ Launch koncert. Za 4,5€ se je dalo kupiti najbolje zdizajnirano glasbeno revijo pri nas, zaraven, ki na 66 straneh prinaša ogromno zanimive vsebine, zraven pa pride še CD Sphericube – Jugda. Revijo lahko kupite še 24.5. v Mariboru in Luciji, ter 28.5. v KUDu FP, ali pa jo naročite na dom.

Koncert so začeli Adam. Band z odlično zasedbo – Dado in Anej iz Anavrinov, ter Zava in Dekleva iz Srečne mladine. Nekateri ste že slišali za njihov komad Odnosi med srečnimi, katerega videospot je prinesel precej zanimanja okoli te skupine.

Koncert je bil odličen, glasba zelo dobra, komaj čakam, da stvar doživi svojo pravo podobo na enem albumu, da lahko v komade pridejo vsi detajli.

Po nekajminutni pavzi so nadaljevali Sphericube, ki so uživali švohotno rdečo luč, saj je zadaj tekla videoprojekcija. Brez fleša tokrat ni šlo, zato nisem prav dolgo stal pod odrom. Pa še glasba ni ravno moj stil, čeprav ne dvomim, da gre za kvalitetno glasbo, saj je veliko gledalcev vidno uživalo.

Še galerija.

Comments:

3 Responses to “RSQ Launch”