ŠOU v elementu

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 12-12-2007

Tagged Under :

En teden po Brucu, je ŠOU spet v elementu. Ker je bil Bruc pop/rock/rnb/elektro/…, so se na ŠOU v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču odločili prirediti še vaško (mestno?) veselico. Nastopajoči so bili (v tem vrstnem redu): Harmonk’n’roll, Čuki, Atomik Harmonik in Kingston.

Ko sem videl letake za to prireditev, mi je v glavi odmevala samo ena misel “IZGUBA”. Zakaj? Čuki in Atomiki sta najdražji skupini, ki si jih v Sloveniji lahko privoščiš. Obe skupini vžgeta na vasi, na gasilskih veselicah, po mojem mnenju pa v centru Ljubljane ne bi.

I was WRONG. Big time. Gospodarc je bil že na začetku, pri meni povsem neznani skupini, na pol poln, ob Čukih in naprej pa skoraj čisto poln. Tudi razpoloženje je bilo enkratno. Vse je plesalo, pelo, vriskalo, kaj takega v Ljubljani še nisem doživel.

Takoj po prihodu sem sicer spet preklinjal čez organizacijo – sploh ni bilo guest liste, varnostniki in prodajalec kart pa nista imela pojma, kje naj bi dobil PRESS prepustnico. Po nekaj klicih je sicer prišel eden od organizatorjev, ki pa mi je prinesel STAFF ovratnico, ker druge pač ni.

Ampak potek dogodkov in odlična organizacija od tu naprej si zasluži samo pohvale in je tisto samo neljubi dogodek – majhna črna pika na belem listu.

Od vsega pa me je najbolj presenetilo to, da sem bil praktično edini “pravi” fotograf tam. Očitno je tak dogodek z medijskega zornega kota povsem nezanimiv. Škoda.

Za konec še enkrat pohvala organizatorjem in link do galerije.

Comments:

7 Responses to “ŠOU v elementu”