world :: within v Ortu

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 12-06-2008

Tagged Under :

Včeraj so v Orto baru Puppetzi predstavljali svoj novi album Forte Balade. Njihova predskupina so bili world :: within, ki se jih najbrž še spomnite iz ekskurzije v Graz.

Kljub temu, da se Orto odpira šele ob 21ih, je bilo že ob 20:30 pred Ortom vse polno nestrpno čakajočih fanov ww oz., kot sva opazila z Vodovnikom, bolj fanic. Takoj po odprtju vrat se je spodnji del Orta začel polniti, ko pa so ww končali s tonsko, pa so se odprla še vrata v zgornji del in kaj kmalu je bilo vse polno.

Koncert se je začel okoli pol desetih, world within pa so razturavali slabo uro. Že tako je bilo vroče, ob stalnem poskakovanju publike pa je postalo res vroče, zato se je plac kaj hitro po koncu predskupine spraznil, saj so šli ljudje ven na zrak.

Presenetilo me je pa dejstvo, da se večina, tudi po začetku Puppetzov, ni vrnila na koncert, zaradi česar so igrali pred polovično napolnjenim Ortom.

Mora biti zelo čuden občutek, ko si pripraviš predstavitveni koncert, pa predskupina bolj napolni prizorišče kot ga ti.

Ne glede na to, obe skupini sta svoje delo opravili odlično, večer je minil v znamenju odlične glasbe in pa nepopisne vročine.

Še galerija.

Comments:

2 Responses to “world :: within v Ortu”