Lovro Ravbar v studiu Štala

Filed Under (Fotografija, Shootingi, Video) by MR Foto on 29-04-2008

V soboto sem bil (na fotografskem oddihu) v Plato Cafeju v Lescah, kjer se je ekipi DD Movementa pridružil še Lovro Ravbar, ki me je povabil, naj pridem narediti kratko reportažico z mixanja njegovega albuma.

V ponedeljek popoldne sem torej krenil proti Brežicam, kjer sem (kot ponavadi) kar nekajkrat preklel DARS in t.i. avtoceste. Nemalokrat si želim, da bi imel kakšen fajn športni avto, vendar ko se vozim po naših avtocestah me kar mine, saj se bojim da bi s podvozjem avtomobila stalno praskal po asfaltu. Za zjokat.

Ko sem le prišel do cilja, me je Ravbar najprej peljal na ogled studia in okolice in me povsem šokiral. Res da še nisem videl veliko glasbenih studijev, ampak Štala pa močno izstopa med tistimi, ki sem jih. Cela hiša je posvečena glasbi – dva studia, mešalka in pripomočkov okoli nje, da se ti zmeša, zvočniki z mind-blowing zvokom, dnevna soba, soba za rekreacijo, spalnica, kopalnice,…NORO. Ko sem mislil, da sem videl že vse, pa sva šla še na sprehod zunaj studia v idilično pokrajino ob Krki. Vse skupaj me je tako močno šokiralo, da nekaj časa sploh nisem nič slikal/snemal, ampak samo gledal.

Ko sem prišel k sebi pa sem naredil nekaj kratkih insertkov in intervju, da vam malo prikažem, kaj se tam doli dogaja. Gre za Ravbarjev jazzovski prvenec na katerem gosti precej glasbenikov: Rok Lopatič, Erik Marenče, Janez Gabrič, Matej Hotko, Toni Mora (Madrid), Dejan Lapanja in pa Artur Flink (Rotterdam). Plata, poimenovana Rush Hour, naj bi na police prišla zelo kmalu, vsaj namen je tak.

Da pa ne bom preveč pisal pa priporočam ogled mini galerije in pa filmčka:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=miIKq6CHumc[/youtube]

Comments:

3 Responses to “Lovro Ravbar v studiu Štala”