Zmelkoow v Orto Baru

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 27-01-2008

Tagged Under :

Včasih pride kak dan, ko se zgodi tisti Murphyjev worst case scenario – če gre lahko kaj narobe, bo šlo narobe. Nekaj takega se mi je dogajalo včeraj cel dan, višek pa je doseglo zvečer pred koncertom skupine Zmelkoow.

Ko sem prižgal fotoaparat, sem naredil eno sliko in fotkič javi prazno baterijo. Po standardni praksi odprem ruzak, zamenjam baterijo, prižgem, naredim sliko in…spet prazna baterija. Gledam malo čudno, si rečem, no ja, mam še eno, vstavim notri tisto, naredim dve (!) sliki in spet javi prazno baterijo, do koncerta pa še dobra ura.

Ko to zadrego nekako rešim, pridem direktno na začetek koncerta, hitro v bekstejđ in poprosim cel bend še za eno skupinsko fotko. Valda se je moral ravno takrat fleš odločiti, da ne bo delal. Ker je bilo časa malo, sem samo hitro podaljšal čas in navil ISO in poskušal rešiti zadevo.

Vse pa se je spremenilo, ko se je koncert začel. Fotkič dela perfektno, fleš dela kot nov, do zadnjega kotička napolnjen Orto bar itak že sam po sebi zbuja dober občutek, ko pa slišiš še besedila komadov Zmelkoowov pa enostavno vse poklapa. Sam koncert je bil na vrhunski ravni, saj so Zmelkoowi v svoji zelo dolgi karieri že ogromnokrat igrali na podobnih odrih.

Največja pripomba bi šla na lučkarja oz. na tistega, ki naj bi tam bil, pa ga ni bilo. Do polovice koncerta je bila ena osvetlitev, nekje na polovici je nekdo (najbrž kelnar) nekaj prestavljal in tako je ostalo potem do konca koncerta. Svoje standardne prakse fotk brez fleša torej nisem mogel izvesti, zato sem s fotkami precej nezadovoljen.

Ampak, koncert je bil pa noro dober –> galerija.

Comments:

6 Responses to “Zmelkoow v Orto Baru”