Festival za Ljubljano

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 23-06-2007

Tagged Under : , ,

Po Pozdravu Poletja je bil včeraj še en festival, ki je proslavljal zaključek šolskega leta. To je novoustanovljeni Festival za Ljubljano. Kaj predstavlja ta “za” ne vem, lahko namembnost, lahko lokacijo, pa to niti ni važno.

Ker sem vas včeraj pridno založil s fotkami s Pozdravca, sem na tale festival malček zamudil. Tudi fotkal sem samo zase in svoj užitek, zato se niti nisem trudil, da bi pofotkal vse. Da pa bi bila galerija še manjša, pa sem precej pred koncem odšel v Križanke na koncert Arsena Dedića (poročilo je v nastajanju).

Tako imam v galeriji samo Guštija in Polono, Alyo, Sylvaina s Petro Slapar in Da Phenomena. Dokler sem bil prisoten je bilo vzdušje na festivalu precej pusto, ljudje so poležavali v sencah bližnjih in daljnih dreves, peščica pa jih je bila pred odrom. Mislim, da je bil festival premalo oglaševan v klasičnih medijih ter plakatih.

Drugače je bila organizacija super, oder, zvok, backstage, vse super, Futuristing Music so tokrat odlično poskrbeli tudi za fotografe, za razliko od Dneva Elektronike.

Še enkrat link do galerije in že vnaprej hvala za vse komentarje.

Comments:

10 Responses to “Festival za Ljubljano”