Umek – Žur z razlogom 2008

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 31-08-2008

Nepozabnoooooooo

Nepozabnoooooooo

Dogodek, ki se ga ni smelo zamuditi – Si.mobil-ov Žur z razlogom. Še vsako leto mi je nekaj prišlo vmes, da nisem mogel iti, letos pa sem si plan le naredil tako, da sem končno lahko šel na največji open-air party v središču Ljubljane. Zaradi slednjega dejstva, se je vse skupaj začelo že ob 17:00, odvijalo pa naj bi se do 23:00. Cel večer je vrtel Umek, vmes pa se mu je za motiviranje množice pridružil kalifornijski Spinz.

Že v začetnih urah dogodka je bilo na jasi videti kar precej ljubiteljev elektronske glasbe, ko pa se je dan prevesil v noč, pa se je Tivoli začel polniti z nenormalno hitrostjo in kar naenkrat je bilo vse polno. Ljudi je dobesedno mrgolelo.

Umek je sicer spustil manj lastnih komadov, kot sem pričakoval, a glasba je bila vseeno prvovrstna. Bolj, ko je šla ura proti enajsti zvečer, boljše je bilo, potem pa kar naenkrat konec, na odru pa ljubljanski župan Zoran Jankovič, ki je z enim stavkom spet močno utrdil svojo priljubljenost med mladimi: “A bomo potegnil tole še eno uro?“.

Skratka še en nepozaben dogodek. Zdaj mi je še toliko bolj žal, da sem prejšnja leta manjkal. Odličen dogodek pa si zasluži veliko galerijo.

Comments:

22 Responses to “Umek – Žur z razlogom 2008”