Slovenska popevka 2008

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 18-09-2008

Anžej presrečen ob zmagi

Anžej presrečen ob zmagi

Na slovenski popevki me že dolgo ni bilo – pravzaprav sem bil samo enkrat, takrat ko sem še mislil, da “držim boga za jajca”, ko sem bil tam s PRESS ovratnico.

Zdaj je scena drugačna in je to čisto običajna zadeva, pa še udeležil sem se je direktno po celodnevnem slikanju na slovenskem alpskem maratonu ter neprespani noči, kar mi je še dodatno zbijalo motivacijo. Da sploh ne omenjam ledenih temperatur, ki so obdajale prisotne v Križankah.

Prireditev sta (humorno?) vodila Tajda Lekše in Jure Ivanušič. Če je Tajda na momente res nasmejala, pa je bil Jure povsem neprepričljiv ter deloval prisiljeno.

Ob poslušanju (in gledanju) 12 nastopajočih mi je bilo še pred koncem vse jasno. Marko Vozelj ve kako se pridobi slovenske glasove, zaradi česar so ob njem plesale 4 perfektne lepotice, Anžej Dežan pa je izbral res kvalitetno ter zahtevno skladbo, ki je obrestovala svoje sadove pri komisiji.

Še najbolj na celi prireditvi me je navdušila lanskoletna zmagovalna skladba Damjane Golavšek, ki je v živo v ženskem duetu res izpadla fenomenalno.

Še galerija.

Comments:

One Response to “Slovenska popevka 2008”