Miss Športa 2010

Filed Under (Fotografija, Šport) by MR Foto on 25-04-2010

Tagged Under : , ,

Miss Športa 2010 - Lea Perovšek

Miss Športa 2010 - Lea Perovšek

Tako kot lani in predlani, sem se tudi letos udeležil izbora za Miss Športa. Letos so sicer organizatorji naredili velik korak naprej v primerjavi s prejšnjima dvema letoma, saj je vse več ali manj štimalo.

Edino, kar se je poslabšalo, čeprav sem mislil, da to sploh ni možno, je bila luč. Le ta je bila še bolj barvno raznovrstna ter se za povrh iz sekunde v sekundo menjavala.

O samih kandidatkah ne bi izgubljal besed, saj so zato tu drugi mediji in pa galerija. Omenil bi edino celo goro glasbenih in drugačnih nastopov, ki so prireditev popestrili.

Še posebej bi rad izpostavil zabavni duo Emran + Robert Ivačič. Ko se je na odru pojavil Emran z Unicef dresom in izdavil “a Łohk maŁ zapŁoskate” je dvorana planila v smeh. A kmalu se je vse nehalo smejati in začelo zares ploskati, kajti Emran je hudičevo dober beatboxer. Nekaj minut kasneje se mu je z orglicami pridružil “nabildani” Robert Ivačič in skupaj sta ustvarila (vsaj po mojem mnenju) točko večera.

Kot najbrž že veste, je Miss Športa 2010 postala Lea Perovšek, prva spremljevalka je Anja Mihelič, druga Iva Blatnik, miss fotogeničnosti (katere nismo izbrali fotografi, ampak žirija!) pa poškodovana Zala Windschnurer. Še galerija.

Comments:

6 Responses to “Miss Športa 2010”