Impro liga: Kivi, prasica! vs. Merlene Ottey Project

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 18-11-2008

Tagged Under :

V napaaaaaaad!

V napaaaaaaad!

V nedeljo se je zgodila že druga redna tekma letošnje sezone Impro lige. Tokrat so se pomerili lanski finalisti Merlene Ottey Project in pa letošnji kvalifikanti Kivi, prasica!.

Tekmo je vodil Goro, ki je potrdil že znano nepisano pravilo: “Slab moderator –> slaba tekma”. Tudi vrhunski improvizatorji, kakršni so MOP, ob slabo izbranih predlogih ne morejo narediti nič dobrega.

Didaskalije so zaradi zmede v MOP dobili Kiviji z 2:1, a so jim prvi že v naslednji disciplni (T.H.O.R.) vrnili udarec s 3:0.

V prvem izzivu so se na seji hišnega sveta spet bolje znašli MOP-ovci, v drugem izzivu pa smo odšli nekaj let nazaj – v čase SFRJ. Tudi tu so se (pričakovano) bolje znašli veterani, ki so v tistih časih živeli in si tako že pred improligaškim izzivom priborili zmago.

Izziv je tokrat prinesel Dr. House, ki je poskrbel za trume smeha med publiko. V zadnjem izzivu so si Kiviji rešili čast, saj so ga dobili z maksimalnim izkupičkom, vendar zmaga je vseeno odšla v roke MOP s sexy končnim rezultatom 9:6.

Galerija.

Comments:

Comments are closed.