StandSub komedija prvič

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 03-12-2008

Pahovič o Damjanu Murku

Pahovič o Damjanu Murku

Še nedolgo nazaj je bila stand-up komedija pri nas praktično neznana (z izjemo zgodnjih poskusov nekaterih slovenskih igralcev), zadnje čase pa se govori le o tem – letos so denimo humoristi na ljubljanskem gradu že organizirali svoj prvi festival.

Še vedno svežo obliko za(je)bavanja množic, pa so zdaj podprli tudi v klubu SubSub, kjer od včeraj naprej domuje skupina Komikaze.

Čast nastopa na prvem StandSubComedy večeru je pripadla že precej znani trojici – Mladen Pahovič, Klemen Bučan in Perica Jerković.

Stand-upa se najprej sploh nisem imel namena udeležiti, ker sem stalno na stendapih te trojice in že poznam vse fore, zaradi česar so ogledi manj smešni.

Vendar pa sem se kasneje vseeno premislil in mi ni bilo žal, saj sta tako Mladen, kot tudi Bučan osvežila in izboljšala svoje fore (tista z Božičkom in Pepsi Colo še vedno ne pali, tako kot bi lahko), Perica pa je postregel s povsem novim nastopom, ki je za zjokat…od smeha namreč.

Publika je bila sicer malo hladnejša, kot sem pričakoval, saj imamo Slovenci očitno še vedno težavo z javnim izražanjem zadovoljstva.

Še krajša galerija zanimivih poz nastopajočih.

Comments:

Comments are closed.