Dr. Silvano za noč čarovnic v InBoxu

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 01-11-2008

Tagged Under : ,

...

...

V InBoxu smo včeraj na noč čarovnic ponovno obudili duh Dr. Silvana, ki so ga lani na istem mestu (v takratnem Fun Factory-ju) zakopali v krsto. Silvano se je v zgodovino elektronske glasbe zapisal kot takratni rezident diskotek Valentino, Black Jack, Titanic, Cream, Eldorado in Lipa ter je kot DJ, radijski moderator in glasbeni producent soustvarjal slovensko plesno pravljico 90-ih let.

Že takoj na začetku nas je Dr. Silvano DJ popeljal eno desetletje nazaj z nepozabnim komadom Gigi D’AgostinaL’amour Toujours in takoj je bilo jasno, da bo tokratni party pravi odklop.

Silvanotu so se na mikrofonu občasno pridružili še razni vokalisti znanih slovenskih skupin, za njim pa so vrteli še DJ Andy, DJ Jure in DJ Drago, ki so zabave željne z vrhunsko glasbo popeljali vse do jutranjih ur, ko se je party zaključil.

Zaradi nešteto dogodkov, ki so se dogajali vsepovsod po Sloveniji na dan čarovnic, ki postaja iz leta v leto bolj popularen, je bila udeležba nekoliko manjša, a vseeno so vsi prisotni uživali v vrhunski glasbi, ki je žal postala že nekoliko pozabljena.

Galerija.

Comments:

6 Responses to “Dr. Silvano za noč čarovnic v InBoxu”